Freelance assistant

Ofte mangler vi en eller to assistenter når vi er ud på en større opgave. Nogle gang er der bare brug for en der godt kan løfte/slæbe ting ind og ud af bil eller mellem locations. Andre gange har vi brug for en der ved en del om kamera udstyr og kan hjælp til med klargøring. Eller så har vi brug for en med lidt mere feminint touch som kan hjælp til med styling eller sågar hjælp til med make up på de opgaver hvor vi ikke har haft mulighed for at tage en makeup artist med på opgaven.

Derfor vil vi gerne høre fra dig hvis du mener at du er den vi gerne vil have med. Vi kan rigtig godt tænke os at have en bredt netværk af assistenter, nogle gang er det bare få timer I studio og andre gang hele dage. Alt er selvfølgelig betalt og afregnes som B-indkomst. Hvis du er erfaren assistant og er I stand til at fakturere selv så er det helt klart også noget vi gerne ser.

Skriv gerne "freelance assistant" i emnefeltet.

 

Klipper

Vi vil gerne I kontakt med dig hvis du er en dygtig og innovativ klipper og godt kan lide tanken om at arbejde med os på projekt basis. Vi har on-and-off en del film projekter og vi kunne godt bruge lidt hjælp med at klippe og color grade. Det er selvfølgelig vigtigt at du har god erfaring med programmer som Premiere / After Effects og Final cut X / Motion (dog er det sidstnævnet noget vi sjældent bruger). Der er ikke tale om en fast ansættelse men i første omgang på projektbasis. Skriv gerne og vis os hvad du kan :) 

Skriv "klipper" i emnefeltet

Please complete the form below

Name *
Name